Автошкола ТСОУ

При звонке или визите в компанию Автошколы ТСОУ, сообщите, что вы нашли информацию на Автопортале 100.ks.ua. Это повысит шансы получить качественное обслуживание.
Адрес

Черниговская область, Нежин, Липіврізька, 50-А

Время работы
Еще не открылись
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
Ваша компания?

Ми НЕ вчимо «складати іспит ДАІ», - ми намагаємося готувати водіїв, з якими надалі нам дійсно доведеться співіснувати на дорогах.

У нас досить складно вчитися. Справжні заліки, справжні іспити, серйозні вимоги. Плюс неабиякі витрати часу і грошей чекають учнів. Але, адже і дорога, на яку Ви так прагнете потрапити, теж не жартує з нами, забираючи ЩОДЕННО по СТО людських життів! Будь-які витрати на навчання стають смішними дивлячись на ціну, яку доводиться платити за право пересуватися на автомобілі.

Ніжинська зразкова автомобільна школа ТСОУ об'єднує цілий ряд переваг:

  1. Ми вказуємо повну ціну навчання, без будь-яких прихованих витрат.
  2. Наша навчальна програма орієнтована на результат.
  3. Ми намагаємося забезпечити вас всіма необхідними знаннями в повному обсязі та допомогти «подружитися» з водінням автомобіля.
  4. Навчальні приміщення, де вам належить проходити теоретичні заняття, сучасні і комфортні.
  5. Ми гарантуємо індивідуальний підхід для кожного курсанта і виходимо з його початкових знань.
  6. Повністю організований процес навчання.
  7. Професійні викладачі та інструктори.
  8. Зручний графік навчання;
  9. Наші курси водіїв в Ніжині дозволять Вам швидко і ефективно на досить високому рівні освоїти теорію водіння і практику, що допоможе відчувати себе на дорозі впевнено.
  10. Мета теоретичного курсу в нашій автошколі - ЗНАННЯ правил дорожнього руху, а не вміння знайти правильний варіант на питання тесту.
  11. Доступна вартість на навчання. Ми пропонуємо своїм учням виключно краще співвідношення ціни та якості послуг і можемо сміливо заявити, що, якщо Ви хочете впевнено почувати себе за кермом, наші курси водіння, наші інструктора завжди раді допомогти Вам знайти цю впевненість.
  12. У нашій програмі курсів ми постаралися передбачити не лише необхідний обсяг матеріалу для здачі іспиту в ДАІ, але і все те, що може знадобитися майбутньому водієві для впевненого керування автомобілем по будь-яких дорогах.

Знати теорію водіння і ПДД потрібно не тільки для здачі головного іспиту в ДАІ і отримання прав водія. Наявність міцних знань ПДР і водіння дозволить Вам впевнено почувати себе за кермом автомобіля, орієнтуватися в ситуації на дорозі, робити прогнози і приймати правильні для безпечного пересування всіх учасників дорожнього руху рішення.

Другие компании рядом
г. Нежин, Черниговская область, ул. Независимости, 42
г. Нежин, Черниговская область, Липіврізька, 50А
г. Нежин, Черниговская область, ул. Яворского
Оставить отзыв
app-romo app-romo