Автошкола Старт-Авто

При звонке или визите в компанию Автошколы Старт-Авто, сообщите, что вы нашли информацию на Автопортале 100.ks.ua. Это повысит шансы получить качественное обслуживание.
Адрес

Черниговская область, Прилуки, Садова, 60

Время работы
Работает
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
Ваша компания?

Автошкола "Старт-Авто" - це автомобільна школа в Прилуках з ім'ям і хорошою репутацією серед водіїв. Чому? Ми - ваші надійні помічники в справі освоєння автомобільних доріг. Ми не кидаємо слів на вітер, коли говоримо, що ви будете водити машину чи мотоцикл відмінно і без проблем.

Теоретичний курс ПДР в нашій автошколі ведуть кращі викладачі, а навчання водінню автомобіля і мотоцикла - спокійні, досвідчені майстри виробничого навчання.

Автошкола "Старт-Авто" в Прилуках пропонує Вашій увазі теоретичний курс з правил дорожнього руху спрямований не тільки на успішну здачу внутрішніх та кваліфікаційних іспитів, а й на навчання слухачів безпечному керуванню транспортним засобом. У разі виникнення позаштатних ситуацій у процесі безпосереднього управління автомобілем водій зобов'язаний прийняти єдине правильне рішення спрямоване на уникнення дорожньо- транспортної пригоди та її наслідків. Учасники дорожнього руху повинні повною мірою усвідомлювати відповідальність, яку вони несуть, керуючи транспортним засобом - джерелом підвищеної небезпеки. Ці та інші особливості повною мірою відображаються в теоретичному курсі Автошколи Старт-Авто.

Практичні заняття з водіння автошколи Старт-Авто проходять на сучасних автомобілях, оснащених всім необхідним обладнанням, на навчальних майданчиках та безпосередньо в міських умовах.

Другие компании рядом
г. Прилуки, Черниговская область, 1 Травня, 46
г. Прилуки, Черниговская область, 1-го Травня, 46
Оставить отзыв
app-romo app-romo