Автошкола ВСА

При звонке или визите в компанию Автошколы ВСА, сообщите, что вы нашли информацию на Автопортале 100.ks.ua. Это повысит шансы получить качественное обслуживание.
Адрес

Житомирская область, Новоград-Волынский, Надслучанска, 2-А

Время работы
Работает
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
Ваша компания?

Якщо у Вас є автомобіль, або Ви плануєте його купити найближчим часом, то Вам необхідно придбати водійське посвідчення. А в цьому Вам допоможуть курси водіїв в Новоград-Волинську від автошколи ВСА. З нами буде простіше скласти іспити в ДАІ з першого разу! Підтримка від фахівців своєї справи Вам гарантована. Саме вони буду супроводжувати Вас в перебігу всього навчання, передавати свій досвід і вчити як правильно вчинити в тій чи іншій ситуації.

Новоград-Волинську автошколу ВСА можна по праву назвати однією з кращих автошкіл м.Новоград-Волинський, адже головний принцип її керівництва - прагнення до досягнення високого рівня знань випускників.

Наша автошкола здійснює підготовку водіїв категорії «В». Великий відсоток наших клієнтів, це ті, хто прийшов до нас за рекомендацією наших учнів, які успішно закінчили нашу автошколу і стали професійними водіями. Це результат роботи наших інструкторів з водіння і викладачів, ми знаходимо індивідуальний підхід до кожного учня. Величезний досвід викладацької діяльності педагогічного складу нашої автошколи Новоград-Волинська, робить навчання водінню простим і цікавим.

Наші слухачі проходять навчання на високому рівні і оптимальних цінових умовах. Курс навчання в автошколі включає в себе теорію, практику водіння, навчальні матеріали, а також організовану здачу іспитів під керівництвом представника автошколи.

Наша автошкола для Вас це насамперед:

  • зручний графік навчання водінню;
  • наявність сучасного обладнання та гарного автопарку;
  • інструктори вищого рівня, здатні передати всі свої знання та навички учня;
  • індивідуальний підхід при навчанні;
  • особлива методика навчання;
  • позитивна статистика здачі іспитів випускниками школи в ДАІ з першого разу.

Документи, які необхідні для вступу на наші курси водіння:

  • Паспорт та його ксерокопія (сторінки: з фото; місце реєстрації; де є заповнення українською мовою).
  • Медсправка про придатність до управління транспортним засобом (у цьому випадку варто звернутися в долікарську кабінет Вашої поліклініки)
  • Три фотографії 3 × 4.

Навчатися на курсах водіння нашої автошколи може будь-хто, незалежно від місця його реєстрації. Щоб опинитися в числі наших курсантів, приходьте в автошколу ВСА і напишіть заяву.

Другие компании рядом
г. Новоград-Волынский, Житомирская область, вул. Лубчицька, будинок 45
г. Новоград-Волынский, Житомирская область, смт. Пулини вул. Грушевського, 18
Оставить отзыв

Пока никто не оставил комментариев об компании ВСА. Будьте первым!

app-romo app-romo