Автошкола ТСОУ

При звонке или визите в компанию Автошколы ТСОУ, сообщите, что вы нашли информацию на Автопортале 100.ks.ua. Это повысит шансы получить качественное обслуживание.
Адрес

Тернопольская область, Тернополь, Білецька, 51

Время работы
Еще не открылись
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
Ваша компания?

На сьогоднішній день наша автошкола в Тернополі надає своїм учням кращі умови і організований підхід до вивчення Правил Дорожнього Руху і практичних занять з водіння. Організована програма теоретичної та високий рівень практичних занять допомагає легко скласти іспит на права в ДАІ.

Тернопільська автомобільна школа ТСОУ запрошує на курси водіїв транспортних засобів категорій:

  • "А" - мотоцикл.
  • "B" - легковий автомобіль,
  • "C" - вантажний автомобіль,
  • "D" - автобуси,
  • "E" - автомобілі з причепами.

Основна мета, яку ставить перед собою Тернопільська автомобільна школа ТСОУ - безпечне водіння. Дорога не прощає помилок. Це дозволяє нашим випускникам упевнено відчувати себе на дорозі. Тому потрібно не просто вивчити і знати Правила Дорожнього Руху, а й навчитися застосовувати їх на дорозі і неухильно дотримуватися надалі. Тільки так можна уникнути трагедій на дорогах. І наші курси водіння в Тернополі саме для тих, хто вирішив серйозно підійти до питання навчання. Ми з особливою відповідальністю ставимося до процесу навчання і якості підготовки майбутніх водіїв.

Теоретичні заняття проходять в спеціально обладнаних навчальних кабінетах, що мають велику кількість наочного матеріалу.

Під час занять коротко розглядаються пристрій і технічне обслуговування автомобіля, вивчаються правила дорожнього руху, основи керування транспортним засобом і безпеку руху.

Для вироблення логічного та просторового ситуаційного мислення водія за кермом використовуються комп'ютерні програми.

Теоретичний курс водіння в нашій автошколі містить всі останні поправки і зміни до ПДР. Тому знання, отримані у нас, завжди актуальні. Теорії водіння Вас навчатимуть досвідчені викладачі зі стажем, знаючі, що механічне зазубрювання правил безпечного водіння не забезпечує почуття впевненості за кермом автомобіля і адекватної реакції у форс -мажорних ситуаціях.

Другие компании рядом
г. Тернополь, Тернопольская область, ул. Академика Сахарова, 5
г. Тернополь, Тернопольская область, Руська, 17
г. Тернополь, Тернопольская область, вул. Білецька, 51
Оставить отзыв
app-romo app-romo