Автошкола ТСОУ

При звонке или визите в компанию Автошколы ТСОУ, сообщите, что вы нашли информацию на Автопортале 100.ks.ua. Это повысит шансы получить качественное обслуживание.
Адрес

Ровенская область, Вараш, м-н Перемоги, 23

Время работы
Еще не открылись
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
Ваша компания?

Багато людей сьогодні мріють про те, щоб навчитися водінню, боятися зробити самий перший і найважливіший крок назустріч цієї заповітної мрії - отримати права. Сьогодні навчання на права - не тільки нескладна, але і захоплююча справа, і автошкола ТСОУ в Кузнецовську готова Вам це довести!

Легко вчитися - легко водити!

Водіями не народжуються! Хорошими - тим більше. Володимирецька автошкола ТСОУ готує їх за власним рецептом вже не перший рік.

Багато учнів довірили свою підготовку досвідченим інструкторам і викладачам автошколи ТСОУ і не прогадали. Зараз вони — горді авто- і мотолюбителі, водії екстра класса. Отже, якщо Ваша заповітна мрія - водити автомобіль чи мотоцикл, то "Володимирецька автошкола ТСОУ" до Ваших послуг. Кращий автомайданчик, комфортні, добре обладнані класи, справні автомобілі і мотоцикли - вся матеріально-технічна база нашої автошколи в Кузнецовську чекає сміливців, спраглих освоювати асфальтні простори. Освоєння водійської майстерності з автошколою ТСОУ стане для Вас приємним заняттям.

Відмітна особливість наших автокурсів, - упор на навички водіння по місту. Володимирецька автошкола ТСОУ у Кузнецовську - одна з небагатьох, практикуючих індивідуальний підхід до слухачів.

Заняття в дохідливій формі проводять професійні викладачі та інструктори, які люблять свою роботу і знають у своїй справі толк. Наші заняття засновані на роботі з фізіологією водія, виробленню в нього автоматизму, умовних рефлексів при управлінні автомобілем в різних ситуаціях.

Навчальний курс в нашій автошколі складається з теоретичної, практичної програми і внутрішнього іспиту в Кузнецовську.

Теоретична програма автокурсів складається з:

  • Правила дорожнього руху - не просто заучування картинок і відповідей у квитках, а правильне розуміння логіки правил дорожнього руху.
  • Основи безпеки руху.
  • Будова і технічне обслуговування автомобіля, призначення вузлів і агрегатів автомобіля. Причини несправностей та їх усунення.
  • Надання першої медичної допомоги.

Теорія в нашій автошколі проходить згідно розкладу: у визначені дні в певний час. Таким чином, у наших учнів є можливість проходити курс теорії за встановленою програмою послідовно.

Практичні заняття є обов'язковим етапом навчання водінню на права будь-якої категорії. Водіння починається після 2-3 тижнів з початку навчання. Спочатку ви навчитеся рушати з місця і здійснювати маневри на автодромі. Після того, як ви почнете «відчувати» автомобіль, ви зможете виїхати на дороги загального користування.

Ввічливі та уважні інструктори, які поважають своїх курсантів, серйозно підходять до навчання. Їх знання і досвід послужать для Вас потужною підмогою на міських дорогах. Майте на увазі: ми не надаємо допомогу в отриманні посвідчення водія. Але ми зробимо з Вас відмінного водія.

Коли ми говоримо, що при проходженні курсів з водіння в нашій школі зробимо з Вас відмінного водія, ми маємо на увазі зовсім не те, що Ви, можливо, подумали. Мова не йде про екстремальні швидкості та навчанню "поліцейським розворотам" на трасах. Ми вчимо безпечному і розумному водінню та запобіганню екстремальних ситуацій.

Другие компании рядом
г. Вараш, Ровенская область, м-н Вараш, 40
г. Вараш, Ровенская область, Вараш
Оставить отзыв
app-romo app-romo