Автошкола ТСОУ

При звонке или визите в компанию Автошколы ТСОУ, сообщите, что вы нашли информацию на Автопортале 100.ks.ua. Это повысит шансы получить качественное обслуживание.
Адрес

Николаевская область, Первомайск, Трудової Слави, 19

Время работы
Работает
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
08 :00 -18 :00
Ваша компания?

Первомайська автошкола ТСОУ пропонує Вашій увазі теоретичний курс з правил дорожнього руху спрямований не тільки на успішну здачу внутрішніх та кваліфікаційних іспитів, а й на навчання слухачів безпечного керування транспортним засобом. У разі виникнення позаштатних ситуацій у процесі безпосереднього управління автомобілем водій зобов'язаний прийняти єдине правильне рішення спрямоване на уникнення дорожньо- транспортної пригоди та його наслідків. Учасники дорожнього руху повинні повною мірою усвідомлювати відповідальність, яку вони несуть, керуючи транспортним засобом - джерелом підвищеної небезпеки. Ці та інші особливості повною мірою відображаються в теоретичному курсі Автошколи ТСОУ.

Практичні заняття з водіння автошколи ТСОУ проводять досвідчені інструктори на обладнаних майданчиках і в міських умовах. З їх допомогою ви зможете освоїти ази пересування на автомобілі. У нас працюють люди, які не тільки вміють відмінно їздити, але й можуть чудово пояснювати початківцям, як варто діяти в тій чи іншій ситуації. Ви зможете задати будь-які питання інструктору, і отримати на них розгорнуті відповіді.

Основною метою практичних занять з водіння є, освоєння слухачем курсів, первинних навичок з водіння легкового автомобіля в різних ситуаціях реального міського водіння, із застосуванням необхідних знань отриманих в автошколі ТСОУ. Спрямованих на безпечну та безаварійну експлуатацію автотранспортного засобу.

Курси водіння автомобіля, завдяки чудовим інструкторам автошколи ТСОУ доставлять задоволення при управлінні автомобілем.

Навчання в автошколі аж ніяк не означає , що людина відразу після її закінчення отримує права. Це треба усвідомити відразу і не спокушатися. Не секрет, що багато хто не здають іспит з першої спроби. Щоб такого не сталося з вами, потрібно дотримуватися кількох правил:

  • Не пропускати заняття в автошколі без поважної причини.
  • Якщо заняття пропущено, обов'язково звернутися після наступного до викладача за консультацією з пропуску. Він допоможе розібратися в тому, що, з різних причин, було пропущено, що не зрозуміле або не засвоєно.
  • Теоретична частина іспиту обов'язкова для вивчення, навіть якщо шкільні уроки ви готували багато років тому, доведеться знову пригадати, що таке домашнє завдання.
  • Практика вимагає особливої ​​уваги і старання, інструктор тут - своєрідна шпаргалка поведінки водія на дорозі, це треба пам'ятати, тому слухати інструктора і виправляти свої помилки негайно.
  • Якщо відносини з інструктором не складаються, краще поміняти ці відносини на спілкування з іншою людиною, ніж витрачати нерви, тому що в нашій автошколі розуміють: ваше відмінне водіння - це наша відмінна репутація.
  • Необхідно критично ставитися до себе і порад інструктора.

За багато років роботи «Первомайська автошкола ТСОУ» придбала хороший авторитет і серед автолюбителів, і в Державтоінспекції, а досвідчені інструктори навчать Вас, як потрібно поводитися на іспиті і пізніше, на багатолюдній первомайській дорозі.

Другие компании рядом
г. Первомайск, Николаевская область, Корабельна, 20/2
г. Первомайск, Николаевская область, Трудової слави, 19
Оставить отзыв
app-romo app-romo