Такси 2444

При звонке или визите в компанию Такси 2444, сообщите, что вы нашли информацию на Автопортале 100.ks.ua. Это повысит шансы получить качественное обслуживание.
Адрес

Киевская область, Киев, <p> <b>г.Киев ул Чудновского д.5 оф.64</b> </p>

Время работы
Прием закончен
09 :00 -19 :00
09 :00 -19 :00
09 :00 -19 :00
09 :00 -19 :00
09 :00 -19 :00
Выходной
Выходной
Ваша компания?

Авто-няня, Аренда автобуса, Аренда микроавтобуса, Корпоративное такси, Курьерская доставка, Личный водитель, Онлайн заказ, Такси на день, Трезвый водитель, Частные перевозки

Повод
В аэропорт, За город, На дачу, На ЖД вокзал

Опции и удобства
Круглосуточное, Перевозка документов, Перевозка животных, С детским креслом, Фиксированная цена

Дополнительная информация
Компанія «Таксі 24-44» пропонує послуги таксі в Києві, Одесі та Львові. Звернувшись в нашу компанію, ви отримаєте найлояльніші тарифи в поєднанні з високим рівнем сервісу. Завдяки досить лояльній ціновій політиці «Таксі 24-44» дає можливість користуватися послугами таксі без обмежень!

Професійний водій виконає ваше замовлення максимально швидко, а поїздка буде комфортною та безпечною. Великий парк автомобілів дає можливість скоротити час подачі, а це означає те, що вам не доведеться витрачати час на тривале очікування.

Завдяки таким можливостям як мобільний додаток і онлайн замовлення на сторінках нашого сайту ви можете заздалегідь прорахувати вартість поїздки. Це досить зручно при плануванні майбутніх витрат на поїздки в таксі.

Замовити таксі в Києві, Одесі та Львові ви можете за коротким номером 24-44 (callback), звернувшись до одного з наших операторів, а також скористатися мобільним додатком або формою онлайн замовлення на сторінках сайту.

Другие компании рядом
г. Киев, Киевская область, Киев
г. Киев, Киевская область, Правый берег
г. Киев, Киевская область, Киев
Оставить отзыв

Пока никто не оставил комментариев об компании 2444. Будьте первым!

app-romo app-romo